fbpx
Annonce

Dembélé overnattede på hospitalet før Elche-kampen

Markus Johannessen - 18.09.22

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé var at finde i start 11'eren i sejren over Elche på trods af, at kantspilleren havde spenderet natten på hospitalet. Det skyldes dog ingen dårlige nyheder, men at franskmanden netop er blevet far.

Den 25-årige angriber blev sidste december gift i Marokko, til både kollegaers og tilhængernes store overraskelse. Nu er den lynhurtige kantspiller for alvor igang med at stifte familie.

Ifølge den spanske radiokanal, Cadena COPE, overnattede Dembélé på hospitalet natten op til de sikre tre point over kriseramte Elche, som gjorde kampen svær for sig selv med et tidligt rødt kort.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dembélé blev natten til lørdag far til en lille pige, men han tøvede ikke med at stille op for catalanerne, da Xavi spurgte om han var klar. Den franske angriber er startet inde i alle sæsonens kampe bortset fra storsejren mod Cádiz, hvor han kom ind i anden halvleg og kvitterede med et mål i overtiden. 

Ousmane Dembélé har tidligere været kritiseret for hans attitude og indstilling til klubben. Det var blandt andet et tilbagevendende problem, at han ikke fik sin fornødne søvn, da han brugte de sene nattetimer på gaming. Men populariteten hos catalanerne har den franske angriber i den grad genvundet, og han har, tidligt på sæsonen, vist alle hvad han er i stand til. 

De næste par måneder bliver det dog højst sandsynligt så som så med søvnen for Ousmane Dembélé, men det bliver næppe på grund af computerspillene. Mon ikke han bliver mødt med en anelse mere forståelse denne gang. 

Dembélé og co. spillede sig i går op på førstepladsen i La Liga og Xavis mandskab ser fortsat formstærkt ud i en lovende sæsonstart. 

Tillykke til Ousmane Dembélé og familien.

.:FORSIDE:.