Dembélé og Araujo fortsætter den gode udvikling

FCBARCELONA.DK - 06.08.20

© FC Barcelona

Både Dembélé og Araujo begynder nok at få forhåbninger om, at kunne hjælpe Barca mod Napoli på lørdag. Ved onsdagens træning fortsatte de den gode udvikling og trænede noget af tiden med holdkammeraterne.

Det vil være en stor styrkelse af Barcas muligheder mod Napoli, hvis det skulle lykkes for Araujo og Dembélé at blive klarmeldt til lørdagens kamp mod Napoli. Optimismen blev ikke mindre ved gårsdagens træning, for deltog begge spillere i den indledende del. Det var først da tempoet for alvor blev skruet op i spil til to mål på en lille bane, at de to spillere trak sig tilbage.

Især Araujo vil være vigtig at få klar og her tegner det godt. Hans forstuvede ankel er ikke alvorlig skade og med kun Piqué og Lenglet til det centrale forsvar, er der brug for B-holdsspilleren som et pålideligt alternativ på bænken.

Dembélé kan bedre undværes, for Setién råder over Messi, Griezmann, Suárez og Fati til angrebet, så Dembélé kommer kun med i truppen hvis man er 100% sikre på, at han er kommet sig over sin langvarige lårskade.

Det bliver spændende at følge de to spilleres udvikling de to næste dage ved træningen. Om de bliver klarmeldt får man svar på, når Setién udtager truppen til kampen efter fredagens træning.

644x70

.:FORSIDE:.