fbpx

Dembélé: 'Jeg ønsker at blive i Barca'

FCBARCELONA.DK - 17.06.23

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé har historisk set altid været en ombejlet herre under sommerens transfervinduer og med kontraktudløb om blot et år kunne franskmanden måske blive det igen denne sommer. Nu slår angriberen dog fast, at han vil blive i Barcelona.

Det var i et interview med den spanske avis Marca, at Dembélé gjorde det meget klart, at han er meget lykkelig i Barcelona, at han ønsker at blive og at han forhandler med klubben om en forlængelse af kontrakten.

'Det går rigtig godt med min forlængelse. Barca vil gerne forlænge min kontrakt til 2027 og min repræsentant forhandler med dem. Jeg er meget glad og lykkelig på holdet og hvor jeg bor, og jeg ønsker at blive her. Nu må vi se hvad der sker' sagde Dembélé.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Der er mange ting, som gør mig lykkelig her i Barcelona. Først og fremmest spillerne i truppen, for vi har det alle som én stor familie. Derudover kan jeg generelt set godt lide menneskerne i Barcelona, for de er alle meget rolige. Jeg føler mig virkelig godt tilpas' uddybede han.

'Sidste sommer var der en masse snak om min fremtid og min situation, men på intet tidspunkt ønskede jeg at forlade Barca. Vi forhandlede, hvilket er helt normalt i fodboldens verden. Heldigvis nåede vi til enighed. Der blev skrevet en masse om PSG, måske fordi jeg er franskmand, men intet af det passede' slog han fast til slut.

Dembélés nuværende kontrakt udløber den 30. juni 2024 og han kan ifølge reglerne forhandle med andre klubber et halvt år før kontraktudløb. Alt tyder dog på, at dette ikke bliver aktuelt, da Barca og Dembélé selv ønsker at underskrive en forlængelse inden længe.

.:FORSIDE:.