fbpx

Dembélé: 'Jeg er glad for at være tilbage i Frankrig'

Simon Arun Vrábel - 11.09.23

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé åbnede i sit seneste interview op for årsagen til, at han forlod Barca og skiftede til PSG. Han fortæller samtidig, at han er glad for at være tilbage i Frankrig og den fransk hovedstad, Paris.

I Barca er man så småt ved at have glemt alt det drama som omgav Ousmane Dembélé, i de seks år han var i klubben. I hans seneste interview lader det da også til, at man én gang for alle kan lukke kapitlet omkring den problemfyldte angriber, som mener, at franskmændenes projekt er bedre end hvad han oplevede i sin tid på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dembélé spillede en udmærket pre-season for Barca og derfor overraskede det da også de fleste, at franskmanden pludselig ville væk lige inden sæsonen begyndte for alvor. Da den nye destination viste sig at være PSG, var mange hurtige til at konkludere at Dembélé valgte pengene over det sportslige, men det var ikke årsagen ifølge hovedpersonen selv.

’Hvorfor PSG? Jeg talte med træneren og Al-Khelaïfi og de fortalte mig om projektet de har gang i. Samtidig ville jeg gerne tilbage til Frankrig. Jeg er faldet godt til, vi har en fantastisk træner og jeg er glad her’, indledte Dembélé inden han satte ord på, den sportslige årsag til at han valgte PSG.

’Sammenholdet her er rigtig godt. Vi har to verdensklassespillere på hver position, og selvom der er stor konkurrence om spilletiden, så presser det os blot til at være endnu bedre. Det er godt for os alle sammen. Det er også stor konkurrence på det franske landshold’, fortalte Dembélé i interviewet som avisen Sport bringer. Bemærkningen om to verdensklassespillere på hver position, kan ikke undgås at blive opfattet som en stikpille til Barca.

Selvom økonomien i den catalanske klub på nuværende tidspunkt ikke er den bedste, så har Dembélé alligevel spillet sammen med verdensklassespillere som Leo Messi, Luis Suárez, Iniesta, Busquets, Alba og Piqué, imens han i sidste sæson spillede sammen med store unge stjerne som Gavi, Pedri og Balde. I sin tid i Barca har Dembélé også vundet tre spanske mesterskaber, to spanske supercups og to Copa del Rey..:FORSIDE:.