Dembélé gjorde forskellen mod Real Sociedad

FCBARCELONA.DK - 26.01.23

// Ousmane Dembélé // Real Sociedad

Barca er klar til semifinalen i Copa del Rey og det kan Ousmane Dembélé tage en stor del af æren for. Han var med afstand holdets bedste spiller mod Real Sociedad og han krydrede indsatsen med et spektakukært mål.

På en aften hvor Lewandowski ikke spillede nogen stor kamp og hvor chancerne foran mål blev brændt, var det Ousmane Dembélé der tog taktstokken og ledte Barca mod sejren over Real Sociedad.

Franskmanden var en konstant trussel mod baskernes forsvar, som han udfordrede med sin teknik og hurtighed. Dembélé havde en række aktioner der alle resultaterede i farlige situationer foran mål, men uden at bolden kom i nettet.

Den gjorde den til gengæld i det 52. minut, da Koundé sendte Dembélé afsted med en dybdepasning til en helt åben mulighed. Her takkede Dembélé ved at banke bolden op i nærmeste målhjørne til 1-0, der også blev kampens resultat.

Camp Nou kvittererede for den flotte og afgørende indsats, da Dembélé fem minutter før tid blev skiftet ud. Her modtog han massive klarsalver på vej ud til bænken, efter en af de sine bedste kampe i Barca-trøjen.