fbpx
Annonce

Deco: 'Vi skal vise os fra den bedste side i finalen'

Simon Arun Vrábel - 12.01.24

Efter sejren og billetten til dette års Supercup finale imod Real Madrid, gav Deco et interview. Her understregede Barcas sportsdirektør, at han forventer at se Barca-spillerne fra deres allerbedste side, så titlen kan genvindes.

Barcas sportsdirektør, Deco, var sammen med resten af ledelsen til stede på Al-Awwal Park, da Barca torsdag aften spillede sig i finalen efter en 2-0 sejr over Osasuna. Efter kampen satte portugiseren ord på sine forventninger til finalen.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg forventer at se mesterskabsfodbold i finalen imod et Real Madrid hold, som spillede en spektakulær kamp mod Atlético Madrid. Vi skal vise os fra vores bedste side, og nu hvor vi har fået flere spillere tilbage fra deres skader, tror jeg, at det bliver en spændende finale’, indledte Deco til tv-stationen Movistar+.

’I dag spillede vi en god kamp, hvilket var vigtigt for vores selvtillid. Vi ønskede at vinde kampen i dag og kvalificere os til finalen, for vores mål er at vinde så mange titler som muligt. Jeg synes, at vi spillede bedst i anden halvleg, efter João og Pedri kom på banen’, udtalte Deco, hvilket fik tv-journalisten til at spørge, om han mente, at João Félix skulle have startet inden.

’Det er træneren, som træffer sådan en beslutning. João Félix har været meget afgørende i flere kampe i løbet af sæsonen, og det var han også i dag. Det var Ferran Torres i øvrigt også, og det har han også været i andre kampe. Félix kom på banen i dag, og viste god attitude, og det er det allervigtigste’, afsluttede Deco.

Finalen i Supercuppen spilles på søndag kl. 20.00, og den vises på kanalen Sport Live.



// Supercup // Deco
.:FORSIDE:.