fbpx
Annonce

Deco: ’Truppen er ikke så bred som vi ønsker'

Simon Arun Vrábel - 17.12.23

 


Inden kampen mod Valencia udnyttede Deco vanen tro muligheden for at tale med pressen og udover at forsvare Xavi, så understregede portugiseren også, at folks høje forventninger til holdet også er med til at skabe et stort pres.

Barcas sportsdirektør, Deco, har for vane at rejse med holdet til samtlige udekampe, og da man lørdag aften mødte Valencia, var portugiseren endnu engang med på turen. Som så ofte før lod Deco sig også interviewe inden kickoff, og her startede portugiseren med at understrege, at ledelsen forsat bakker op om Xavi som træner.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Sidste år vandt vi ligaen, og vi havde en hel fænomenal sæson, og Xavi havde modet til at overtage holdet på et svært tidspunkt. Nu spillede vi stadigvæk god fodbold, men der vil altid være perioder hvor tingene ikke går godt. Vi har ingen tvivl om Xavi, og vi ved alle sammen i hvilken retning vi ønsker, at dette projekt skal gå. Den eneste årsag til, at vi ikke forlængede Xavis kontrakt med endnu flere år, var fordi Xavi selv bad om en kort kontrakt’, begyndte Deco ifølge den catalanske avis Sport.

’Folk ønsker, at vi spiller flot fodbold, og en del af kritikken som vi i øjeblikket oplever, er på grund af de forventninger folk har til holdet. Vi har masser af kvalitet på holdet, men vi har ikke været i stand til at spille med en kontinuerlig start 11’er i lang tid, men det skal nok komme’, forsatte Deco.

’Vores trup er ikke lige så bred, som vi ønsker den skal være, og det er ikke længe siden, at vi mistede Gavi, og selvom Roque snart ankommer, så kan vi heller ikke skabe falske forhåbninger’, kom det diplomatisk fra Deco.

Hvis Girona vinder deres kamp på mandag over Deportivo Alavés, vil ligaens førerhold således være ni point foran Barca næsten halvvejs i sæsonen.



// Deco
.:FORSIDE:.