fbpx
Annonce

De Zerbi: 'Ansu Fati skal tro mere på sig selv'

Simon Arun Vrábel - 03.03.24

 


Brightons træner Roberto de Zerbi kommenterede i på Ansu Fatis udvikling i klubben og han lagde ikke skjul på, at den unge angriber er følsom og har bug for at tro mere på sine egne muligheder.

Selvom meget af De Zerbi’s seneste pressemøde handlede om rygterne som sender ham til Barca fra næste sæson, så tog den italienske træner sig også tid til at tale om Ansu Fati, som han forsat har stor tiltro til, selvom den unge angriber mangler selvtillid.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Ansu Fati skal tro endnu mere på sig selv. Han er en meget følsom knægt, men en del af mit job er, at hjælpe spillerne med at udleve deres fulde potentiale. Som spiller bliver man nødt til at give 100% af sig selv til hvert eneste træningspas, udtalte De Zerbi ifølge avisen Mundo Deportivo.

Ansu Fati kom ellers godt fra start på sit lejeophold, men en lægskade i starten af december måned sidste år har satte en stopper for angriberens ellers fine udvikling, og siden hans comeback i starten af februar måned, er det endnu ikke blevet til hverken mål eller assist for den spanske landsholdsspiller.

21-årige Ansu Fati har i denne sæson spillet 813 minutter fordelt på 22 kampe for Brighton. I alt er det blevet til fire mål og en enkelt assist. Lejeafaftalen løbe denne sæson, så til sommer skal Barca afgøre, om Fati skal have en chance mere i klubben.

fati35F

// Ansu Fati // Roberto de Zerbi
.:FORSIDE:.