fbpx
Annonce

De Ligt: 'Jeg beundrer Barca enormt meget'

Simon Arun Vrábel - 26.10.22

// De Ligt

I aften gælder det gruppekampen i Champions League mellem Barca og Bayern München, og tirsdag holdt tyskernes Matthijs de Ligt pressemøde forud for opgøret. Her kunne han ikke skjule sin beundring for den catalanske klub.

Den hollandske forsvarsspiller Matthijs de Ligt kom bredt omkring, da han på tirsdagens pressemøde blev spurgt ind til kampen imod Barca. Her talte han nemlig både om sin kommende duel med Lewandowski, sit venskab med Frenkie de Jong og hans beundring af Barcas fodboldfilosofi.

'Det er naturligt, at alle synes godt om FC Barcelona, for sammen med Bayern er det én af de bedste klubber i hele verden. For mig er det et meget specielt hold blandt andet på grund af min rigtige gode ven Frenkie. Det vil blive en speciel kamp, for der er tale om et stærkt hold med en meget klar filosofi. De ved hvordan man skaber chancer og jeg tror at det bliver en kompliceret kamp. Jeg beundrer Barca enormt meget' Indledte De Ligt, som har genfundet sin storform efter skiftet fra italienske Juventus.

Artiklen fortsætter under annoncen


Frenkie de Jongs situation i Barca:
'Vi har kendt hinanden i meget lang tid og vi taler ofte sammen. Starten af sæsonen var ikke let for ham, men jeg synes, at han yder en rigtig god indsats og jeg glæder mig på hans vegne. Det er vigtigt, at får mere spilletid, da han i landsholdsregi er en vigtig spiller for os'.

Duellen imod Lewandowski
'Når du spiller imod en spiller som ham er det altid meget specielt og man må respektere ham. Vi respekterer alle sammen Lewy utroligt meget og vi ved hvad han er i stand til på en fodboldbane. Han har gang i en formidabel sæson og vi vil gøre vores bedste for at gøre den lidt mindre formidabel i morgen'.

De defensive problemer i den første kamp og favoritværdigheden i returkampen:
'Det er rigtigt, at de var bedre end os i den første halvleg i det sidste opgør, men i anden halvleg overraskede vi dem og i morgen vil vi være endnu bedre. De har en spændende fodboldfilosofi og i ligaen gør de det godt, men jeg tror på, at vi vinder i morgen'.

Resultatet i Inters kamp:
'Det har jeg faktisk slet ikke skænket en tanke for at være ærlig. Jeg er opmærksom på, at hvis Inter vinder, så går Barca ikke videre, så deres fans vil sikkert gøre alt for at motivere dem og det skal vi naturligvis være forberedt på' afsluttede den 23-årige forsvarsspiller.

.:FORSIDE:.