fbpx
Annonce

De Jong: 'Vi skal være meget bedre næste sæson'

FCBARCELONA.DK - 02.05.22

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong talte med pressen efter søndagens sejr over Mallorca, hvor hollænderen var glad for de tre point i kampen om kvalifikationen til Champions League. Han erkendte dog også, at meget skal forbedres frem mod næste sæson.

Læs Frenkie de Jongs udtalelser her:

Kampen:
'Der kan ikke være nogen tvivl om, at vi i dag var det klart bedste hold på banen og at vi fortjente sejren. Det er ærgerligt, at de scorede et mål, men det ændrer ikke på, at vi fik en fortjent sejr. Jeg synes, at vi spillede en fin kamp og det vigtigste var at vinde'.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Samtale med Xavi:
'Det er rigtigt, at jeg har haft en samtale med Xavi om min rolle på holdet og den gik rigtig godt. Jeg tror på mig selv og har meget selvtillid. Xavi gjorde det også klart, at han har tillid til mig. Alle er glade'.

Forbedre niveauet:
'Det er og skal være frustrerende at være hvor vi er i slutningen af sæonen, men det er udelukkende et resultat af, at vi ikke har været på et højt nok niveau i løbet af sæsonen. Der er ingen tvivl om, at vi skal forbedre os hvis vi vil opnå noget til næste sæson'.

Mål for sæsonen:
'Det eneste vi skal fokusere på er os selv. Vi er på andenpladsen og vores førsteprioritet er at kvalificere os til Champions League og derefter at ende på andenpladsen'.

.:FORSIDE:.