fbpx
Annonce

De Jong: 'Man kan kun stoppe Messi som hold'

FCBARCELONA.DK - 08.12.22

// Frenkie de Jong

topbar222

Man må sige at Frenkie de Jong om nogen ved hvad der venter, når Holland i morgen møder Argentina med Leo Messi i VM's kvartfinale. Her kommer de to tidligere klubkammerater til at stå overfor hinanden i endirekte duel.

Frenkie de Jong og Leo Messi fik to sæsoner sammen i FC Barcelona, inden at argentineren modvilligt måtte forlade klubben i august 2021, fordi der ikke var penge til at forlænge med ham. I de sæsoner havde de to profiler et glimrende samspil.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu står de overfor hinanden i den ene af VM's fire kvartfinaler og ESPN har bedt hollænderen se frem mod opgøret mod sin tidligere klubkammerat.

'Jeg tror vi har gode muligheder for at nå til semifinalen, men du kan kun stoppe Messi som et hold. Han har gennem 15 år gjort en forskel mod alle hold og der findes ikke en måde at stoppe ham på. Man har forsøgt på alle måder og for det meste er det fejlet. Det hjælper ikke at ofre en spiller på at markere ham, for så er der andre spillere der får plads' vurderer De Jong.

'Vi ønsker at vinde og det er muligt. Argentina har et fantastisk hold, men det har vi også. Vi tror på os selv og det er en kamp hvor det er fifty-fifty' afsluttede han.

Frenkie de Jong har mest en defensiv rolle i venstre side af den hollandske midtbane og det betyder, at der venter mange direkte dueller mod Messi, der huserer i samme side.



.:FORSIDE:.