fbpx
Annonce

De Jong: 'Jeg kender til rygterne om United'

Simon Arun Vrábel - 05.06.22

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong er endnu engang blevet forelagt de mange rygter som sender ham til Manchester United. Hans svar er beroligende for alle dem som ikke ser den unge hollænder forlade Camp Nou.

’Jeg kan ikke fortælle jer om jeg er blevet kontaktet af andre klubber, men jeg foretrækker at blive i Barca. Jeg har sagt det før – Barca har været min drømmeklub siden jeg var et lille barn. Hvis andre klubber ringer vil jeg naturligvis løfte røret. Det har jeg altid gjort' indleder han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dernæst blev De Jong spurgt om han er bevist om de mange rygter om Manchester United. ’Selvfølgelig har jeg hørt dem og jeg forstår godt rygterne. Men jeg har intet hørt fra klubbens ledelse så jeg antager at der ikke er noget konkret at tale om. Hvis det er korrekt, så er der intet at bekymre sig om. Jeg synes at det er naturligt at sætte mig i forbindelse med min tidligere træner Ten Hag, men så er den ikke længere, Jeg har ikke interesse i at tale om andre klubbers trænere' siger han videre.

Med den udmelding tyder meget på, at Barca eller Manchester United ikke behøver at bruge megen energi på at diskutere et skifte, for det virker meget usandsynligt at den 25-årige hollænder vil forlade sin drømmeklub efter kun tre år.

.:FORSIDE:.