Cristiano Ronaldo testet positiv for corona igen

Anders Lang Jensen - 22.10.20


For lidt over en uge siden blev Cristiano Ronaldo testet positiv for corona-virus i den portugisiske landsholdslejr. Siden har Juventus håbet at få Ronaldo klar til kampen mod Barca, men nu er portugiseren igen blevet testet positiv..

Den italienske mesterklub har i de seneste dage kæmpet hårdt for at få protokollerne i orden, så deres store stjerne Cristiano Ronaldo kunne nå at aflevere en negativ test i tide før det kommende opgør i Champions League mod Barca. Men Juventus’ ønske ser ikke ud til at gå i opfyldelse.

Ifølge avisen Marca har Ronaldo fået foretaget endnu en test i sin isolation, og den er angiveligt fortsat positiv. Dermed tyder meget på, at portugiseren må fortsætte sin karantæne, og at Juventus ikke længere har udsigter til at få deres offensivstjerne tilbage.

Nogle medier meddeler dog, at Juventus endnu ikke har givet op, da værdierne i Ronaldos seneste test skulle være meget lave. Derfor håber italienerne angiveligt på, at Ronaldo kan få lov at spille hvis han 48 timer inden kampen kan fremvise en negativ test.

Ifølge UEFA’s protokoller skal en spiller dog have en negativ test senest en uge før kampstart, hvis de skal kunne udtages. Dermed tyder alt på, at Barca møder italienske Juventus onsdag i næste uge uden den tidligere Real Madrid-stjerne på holdet.

.:FORSIDE:.