fbpx

Coutinho: 'Barca-tiden har gjort mig stærkere'

Anders Lang Jensen - 25.05.22

// Philippe Coutinho

Philippe Coutinho er blevet solgt til engelske Aston Villa, og det markerer derfor det endegyldige farvel som Barca-spiller. Det var en hård periode på Camp Nou for brasilianeren, men Coutinho fortryder ikke Barca-tiden.

For et beløb på 20 millioner euro har Barca solgt Philippe Coutinho til Aston Villa, efter lejeaftalen der blev indgået i januar måned. Derfor er brasilianeren permanent videre i teksten, og Coutinho erkender, at tiden i det catalanske ikke forløb som ønsket.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Det gik ikke, som jeg havde forventet, men livet er nogle gange sådan. Den eneste gang, jeg var bekymret i Barca, var da jeg blev slemt skadet. Jeg var ude i ni måneder og måtte gennem tre operationer’, forklarer Philippe Coutinho ifølge den engelske avis Daily Mail.

’På det tidspunkt var jeg bange for, om jeg kunne komme tilbage og spille igen. Men nu er alt normalt igen. Jeg fortryder ikke tiden i Barca, for op- og nedture er en del af livet. Det var min drøm at spille for Barca, siden jeg var lille. Men det er alt sammen fortid, og jeg ser frem til min fremtid her i Villa’, siger han.

’Jeg lærte også en masse i den tid. Det var en meget svær tid for mig, men det har gjort mig stærkere rent mentalt. Set med det perspektiv var det en vigtig periode for mig. Nu holder jeg mere af fodbold igen – det er noget, jeg har savnet meget’, slutter Coutinho.

Philippe Coutinho har siden sit skifte til engelske Aston Villa scoret 4 mål og lavet 3 assists i 18 Premier League-kampe.

.:FORSIDE:.