fbpx
Annonce

Busquets har spillet 5. flest kampe for Barca

FCBARCELONA.DK - 10.11.19

© Getty Images
// Sergio Busquets // Celta

Sergio Busquets rundede sin kamp nr. 550 for Barca, da holdet i går besejrede Celta med 4-1. Dermed tager han samtidig femtepladsen på listen over spillere med flest kampe for blau-grana.

Busquets startede på bænken i lørdagens hjemmekamp, men da Semedo måtte udgå med en skade midt i første halvleg, var det catalaneren der blev sendt på banen. Dermed blev han noteret for sin kamp nr. 550.

Derved er Busquets den spiller med femteflest kampe for Barca. Før delte han femtepladsen med forsvarslegenden Migueli, der nåede at spille 549 kampe i de 16 sæsoner han spillede for catalanerne fra 1973 til 1989.

Foran sig på en fjerdeplads har Busquets Carles Puyol med 593 kampe, så han er indenfor rækkevidde. Derfra ser det svært ud med at avancere yderligere, for Iniesta har 674 kampe på en tredjeplads, mens Messi er noteret for 698 kampe på andenpladsen. Listen toppes suverænt af Xavi med 767 kampe.

Sergio Busquets debuterede for Barca tilbage i september 2008 og selvom han denne sæson spiller færre minutter end tidligere, er der helt sikkert mange kampe i ham endnu.

.:FORSIDE:.