Busquets' far hjalp B-holdet til oprykningsfinalen

FCBARCELONA.DK - 26.07.20

© Getty Images

Da Barca B torsdag spillede sig i oprykningsfinalen, skyldtes det ikke mindst at Iñaki Peña tog et straffespark i straffesparkskonkurrencen. Nu afslører keeperen, at Sergio Busquets' far havde afgørende indflydelse på redningen.

Fodbolden er fuld er forunderlige historier og en af dem kom i Barca B's kamp torsdag mod Badajoz. Her skulle der findes en vinder på straffespark og her trak Barca B det længste strå. Iñaki Peñá tog det første spark fra Badajoz og da hans holdkammerater scorede på holdets fem spark, var finalepladsen en realitet.

Efter kampen ville han ikke tage hele æren for sejren. 'Vores målmandstræner Carles Busquets, giver os videoer med al information om hvordan modstanderne sparker straffespark. Det kiggede jeg på, på min telefon. I dette tilfælde kunne vi se hvordan de sparkede i deres første kamp. Uden hans hjælp, havde det ikke været muligt' fortæller Iñaki Peña nu.

Carles Busquets er far til Sergio Busquets og har samtidig selv en fortid som målmand på Barcas førstehold i 90'erne, hvor han mest agerede reserve for Andoni Zubizarreta. Nu er han så målmandtræner for B-holdet og havde altså sin andel i, at holdet nu skal spille finale om oprykning.

Finalen står mod CE Sabadell og spilles i aften kl. 20.00.

644x70

.:FORSIDE:.