fbpx

Busquets: 'Barca skal altid kæmpe med om titler'

FCBARCELONA.DK - 16.05.22

// Sergio Busquets // Getafe

Sergio Busquets var en af de spillere der stillede op til interview efter 0-0 kampen mod Getafe. Her kom han med sin vurdering af sæsonen og her var der ingen tvivl om, at han var skuffet, specielt fordi der ikke kom titler i hus.

'Vi står med en dårlig følelse, for Barca bør altid kæmpe med om titler. Vi ønskede at vinde ligaen, men vi mistede mange point i starten af sæsonen. Vi har forbedret os og er kommet tilbage, men det var ikke nok. Nu skal træneren og klubben sørge for, at vi får et konkurrencedygtigt hold til næste sæson' indledte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Trænerstaber og den sportslige ledelse ved hvad der skal gøres og de arbejder maksimalt på, at vi får det bedst mulige hold til næste sæson' fortsatte han.

'Som vores træner har fortalt, har vi vundet over de ti bedst kvalificerede. Det er en god statisik, men vi der er stadig meget vi skal forbedre, for vi har også smidt point i kampe som den mod Cádiz' sagde Busquets videre.

'Det har været en meget svær sæson med mange ændringer. Alligevel er det lykkes at slutte som toer og det betyder flere indtægter til klubben' afsluttede holdets anfører.

.:FORSIDE:.