fbpx
Annonce

Breaking! Barca er tæt på at sælge Frenkie de Jong!

FCBARCELONA.DK - 11.05.22

Sent onsdag aften kunne transferjournalisten Gerard Romero smide lidt af en bomde, da han kunne afsløre, at Barca er meget tæt på at sælge Frenkie de Jong til Manchester United. Der meldes om en sandsynlighed på 95%.

Gerard Romero, som tidligere har arbejdet for radiostationen RAC1, men som nu har fodboldprogrammet Jijantes FC på streamingplatformen Twitch, har den seneste tid været særdeles troværdig i sine forudsigelser. Sent onsdag aften smed han så bomben om, at Barca er tæt på at sælge Frenkie de Jong til Manchester United.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge Romero er der mest af alt tale om en økonomisk beslutning, da Barca har brug for penge for at forstærke holdet til den kommende sæson. Her har man ledt efter en spiller i truppen, som på det seneste ikke har indfriet forventningerne og som man samtidig kan få en markant transfersum for. Her er valget angiveligt faldet på Frenkie de Jong.

Romero meddeler ydermere, at handlen forventes gennemført inden månedens udgang og at prisen forventes at ende på mellem 70 og 80 millioner euro. Barca betalte som bekendt 86 mio. euro for hollænderen, da man hentede ham i Ajax i 2019.

Gerard Romero tager et forbehold på de 5%, da handlen endnu ikke er underskrevet og da alt som bekendt kan ske på det internationale transfermarked. Men lige nu peger alt altså i retning af, at De Jong rejser til Old Trafford når sæsonen slutter.

De Jong kom til Barca i 2019 som den perfekte forstærkning af den catalanske midtbane og var tiltænkt rollen som styrmand på Camp Nou i mange år. De seneste år er hollænderen dog faldet i niveau og har også selv virket irriteret og utilfreds både på og udenfor banen. Det kan nu vise sig at blive afgørende for, at den sportslige ledelse i Barca vælger at sælge hollænderen.

// Frenkie de Jong
.:FORSIDE:.