Braithwaite: 'Kan ikke vente med at komme i gang'

FCBARCELONA.DK - 20.02.20

© Getty Images

Det var ikke meget Martin Braithwaite fik af taletid på pressemødet ved sin præsentation, hvor det mest handlede om den aktuelle krise i klubben. Kun to spørgsmål blev det til efter hans indledende kommentar.

De fremmødte journalister på pressemødet med Martin Braithwaite var tydeligvis mere interesserede i at spørge ind til den aktulle krise i klubben, end at høre danskeren. Præsident Bartomeu indledte endda pressemødet med at sige, det fokus skulle holdes på Martin Braithwaite og ikke på den aktuelle situation i klubben. Herefter gav han ordet til den danske angriber.

'Jeg er meget glad for at være her. Som fodboldspiller er det noget af det største, at komme til en stor klub som denne. Det er meget specielt for mig og hele min familie. Det er noget jeg har arbejdet hårdt for hele mit liv og jeg kan ikke vente med at komme i gang. Der venter helt sikkert mange gode ting for mig og for holdet i fremtiden. Tak fordi I mødte op. Jeg er klar til gå i gang' sagde han, hvorefter der kunne stilles spørgsmål fra pressen.

Her måtte Braithwaite erkende, at journalisterne var mere interesseret i beskyldningerne om smædekampagnerne på de sociale medier og Abidals konfrontation med Leo Messi, end i den danske angriber. Her måtte præsident Bartomeu og sportschef Eric Abidal svare for sig.

Første spørgsmål til danskeren var fra en journalist der ville vide, hvordan Braitewaite reagerede på nyheden om Barcas interesse.

'Jeg blev først overrrasket og så alligevel ikke, for det er noget jeg har forestillet mig i mange år. Det har været min ambition at spille på dette niveau. Jeg har altid arbejdet hårdt og troet på det, og når du gør det og er positiv og beder til Gud, så sker der ting. Jeg er her nu og jeg er klar. Det var meningen det skulle ske og jeg er virkelig glad' var svaret.

Andet og sidste spørgsmål til Braithwaite handlede om, hvordan han vil forberede sig til at spille med Messi og de øvrige holdkammerater.

'Det er noget jeg ser frem til. Barcelona spiller det bedste fodbold i verden. Jeg har studeret dem og set på hver enkelt spiller, hvordan de bevæger sig og spiller bolden, for at være i de rigtige områder hele tiden. Det vil jeg fortsætte med de næste dage, så når kampene kommer, at jeg kan være de rigtige steder på det rigtige tidspunkt' svarede han.

Der var en del danske pressefolk til stede på Camp Nou, men overraskende nok, valgte de ikke at stille spørgsmål til den første dansker i Barca i mere end 25 år.

.:FORSIDE:.