fbpx

Besiktas meldes interesseret i Sergiño Dest

Peter Vyff - 20.06.23

// Sergiño Dest

Ledelsen har tilsyneladende svært ved at finde en køber til Sergiño Dest, der ingen fremtid har på Camp Nou. Tyrkiske Besiktas meldes dog nu interesseret - specielt efter at have mødtes med Mateu Alemany i sidste uge.

Barca betalte for snart tre år siden hele 21 mio. euro for Sergiño Dest, da han blev hentet hos Ajax Amsterdam. Landsholdsbacken har dog langt fra kunne leve op til forventningerne hvilket betød, at han før denne sæson blev sendt til AC Milan på en lejekontrakt.

Dest nåede dog kun at spille 14 kampe for italienerne, som langt fra blev overbevist om at udnytte deres købsoption på 20 mio. euro. Amerikaneren er derfor snart tilbage på Camp Nou, hvor ledelsen har travlt med at finde en ny arbejdsgiver til forsvarsspilleren, som Xavi fortsat ikke har den store tiltro til.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har dog haft svært ved at finde interesserede købere til Dest, til trods for at ledelsen har sænket prisen til 10 mio. euro. Og ifølge journalisten Daniele Longo fra mediet Calciomercato, så har tyske Union Berlin nu også trukket sig fra amerikaneren.

Tyskerne blev ellers meldt interesseret tidligt i foråret, men efter flere overvejelser skulle nu de have besluttet sig for at afvise landsholdsspilleren. Der er dog fortsat håb forude, eftersom Besiktas ifølge Daniele Longo skulle have meldt sig på banen som en mulig køber.

Sportsdirektør Mateu Alemany besøgte netop tyrkerne i sidste uge for at styrke samarbejdet imellem klubberne, og under mødet skulle parterne angiveligt også have diskuteret en transfer involverende Dest. Det er dog fortsat uvist, hvorvidt Besiktas har økonomien til at betale 10 mio. euro for amerikaneren, eller om det ender ud i en lejeaftale, som det var tilfældet med Miralem Pjanic.

.:FORSIDE:.