fbpx
Annonce

Benfica-træner slagter Todibo før Europa-opgør

Anders Lang Jensen - 11.12.20

// Todibo


Jean-Clair Todibos lejeophold hos portugisiske Benfica går langt fra som ønsket. Det franske forsvarstalent har kæmpet hårdt med skader siden sit skifte fra Barca og mangler stadig at få sin første kamp for portugiserne.

Torsdag spillede Benfica den sidste kamp i Europa League-gruppespillet mod belgiske Standard Liège. Forud for opgøret blev cheftræner hos Benfica, Jorge Jesus, spurgt til franskmandens aktuelle situation hos den portugisiske topklub, og det var med hårde ord i Todibos retning.

'Todibo kommer ikke til at spille kampen mod Standard Liège. Han har ikke de fysiske og taktiske forudsætninger. Han har slet ikke arbejdet med resten af holdet. Han er ikke én af de spillere, jeg overhovedet tænker på' lød det fra Jorge Jesus.

Eftersom lejeopholdet i Benfica langt fra har udviklet sig som håbet, er forlydenderne, at Barca og Benfica bliver enige om at afbryde aftalen allerede til januars transfervindue. Her skal Ronald Koeman så tage stilling til, om man ønsker at holde på franskmanden, eller om et nyt lejeophold skal på bordet.

.:FORSIDE:.