fbpx
Annonce

Bekymring over AC's formdyk hos Chelsea

FCBARCELONA.DK - 03.05.22

// Andreas Christensen

Meget tyder på at Barca har en aftale på plads med Andreas Christensen fra næste sæson, men det går ikke alt for godt for tiden for danskeren i Chelsea. Det er noget man lægger mærke til Barcelona.

Andreas Christensen, bedre kendt som AC i Danmark, har haft en nøglerolle hos Chelsea i lang tid. Det har angiveligt fået Barca til at tegne kontrakt med forsvarsspilleren, der kommer til på fri transfer. Skiftet er dog endnu ikke officielt bekræftet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Avisen Mundo Deportivo havde i går en artikel om AC's bekymrende præstationer hos Chelsea på det seneste. Her frygter man, at Barca henter en spiller der ikke har det niveau eller den stabilitet som kræver at spille for Barca.

Mundo Deportivo hæfter sig ved, at AC kun er startet inde i to af hans syv seneste kampe og at han i begge opgør er blevet taget ud i pausen. Dertil kommer, at AC slet ikke er blevet udtaget til de tre seneste Premier League kampe.

Det tolker avisen som et massivt formdyk hos den, med stor sandsynlighed, kommende Barca-spiller. Spørgsmålet er dog om det er formen der svigter AC eller om Chelseas træner Tuchel vælger at se bort fra ham fordi han ved, at han forlader klubben til sommer.

.:FORSIDE:.