Bekræftet: Schalke køber ikke Jean-Clair Todibo

Magnus Wind - 02.06.20

© Getty Images

Jean-Clair Todibo blev i januar udlejet til Schalke 04, som har en købsoption på franskmanden. Nu bekræfter tyskerne, at optionen er udløbet og at man ikke køber den franske forsvarsspiller. 

I januar udlejede Barca den unge Jean-Clair Todibo til tyske Schalke 04 i håbet om, at forsvarsspilleren kunne få mere kontinuerlig spilletid og dermed udvikle sig. I lejeaftalen var der inkluderet en købsoption på 25 millioner euro, svarende til omkring 185 millioner danske kroner. Denne har den tyske klub dog ikke valgt at bruge, da deadlinen udløb mandag den 1. juni. 

Til den tyske avis Waz bekræfter Schalkes sportsdirektør Jochen Schneider, at man ikke har udnyttet købsoptionen. 'Vi har ikke længere muligheden for at købe Todibo, deadlinen udløb i går' udtalte han.

Det har været småt med spilletid for Todibo i Schalke 04 og han har kun spillet alle 90 minutter i en enkel kamp, hvilket muligvis er årsagen til, at franskmanden er fortid i Schalke. Senest begik franskmanden en kæmpe fejl, som resultarede i kampens enlige mål, da Schalke skuffende tabte hjemme til Werder Bremen.

Forleden blev engelske Everton sat i forbindelse med Todibo og det ligner, at forsvarsspillerens fremtid ikke er i Barca.

.:FORSIDE:.