fbpx

Bekræftet: Lewandowski får trøje nummer 9

FCBARCELONA.DK - 05.08.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski blev fredag eftermiddag præsenteret på Camp Nou foran små 50.000 tilhængere. De kunne se den polske målmaskine trække i trøje nummer 9, som han overtager fra Memphis Depay.

Det store spørgsmål siden offentliggørelsen af Robert Lewandowski som ny Barca-spiller har været, hvilket trøjenummer den målfarlige angriber skulle spille i. Polakken er kendt for at spille i trøje nummer 9, men dette nummer har siden sidste år tilhørt Memphis Depay.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ved fredagens præsentation var det dog netop trøje nummer 9, som Robert Lewandowski blev præsenteret i. På det efterfølgende pressemøde udtalte præsident Joan Laporta ydermere, at det er klubbens beslutning at give Robert Lewandowski trøje nummer 9. Dermed er det sikkert, at Barcas nye angrebstjerne overtager trøje nummer 9, som det også skulle være aftalt i hans kontrakt.

At Robert Lewandowski nu på officiel vis har fået trøje nummer 9 underbygger de seneste meldinger om, at der ikke er plads til Memphis Depay i den catalanske offensiv. Nu bliver spørgsmålet så, om Barca formår at finde en ny klub til hollænderen og om han indvilliger i at forlade Camp Nou.

.:FORSIDE:.