fbpx
Annonce

Bekræftet: Laporta holder pressemøde i morgen

FCBARCELONA.DK - 27.05.21

© Getty Images
// Joan Laporta

I morgen holder Joan Laporta sit første officielle pressemøde som præsident og det imødeses med spænding, for der er mange spørgsmål der hober sig op, f.eks. Koemans fremtid, Superligaen, Messi, forstærkninger og meget andet.

Joan Laporta har indkaldt til pressemøde i morgen og der er nok at tage fat på. Laporta ønsker at give omverden en status på situationen på så mange områder som det er muligt.

Det var i starten af marts at Barcas medlemmer valgte Laporta som ny præsident med et stort flertal. Lige siden har han arbejdet på flere fronter og i morgen bliver så første gang, at han afholder et egentligt pressemøde.

Der er mange emner at tale om. Givet er det, at der bliver spurgt til trænersituationen. Fortsætter Koeman eller jagter Laporta en afløser? Er Xavi i spil eller kigges der på andre kandidater?

Dernæst er der selvfølgelig Messi og hans fremtid. Hvad er status her og hvad tror Laporta der sker, og ikke mindst, hvornår kommer der en afklaring? Måske Laporta har en god nyhed med, men det er næppe sandsynligt.

Konflikten med UEFA som følge af planerne med den meget omtalte Superliga, må også ventes at at blive kommenteret.

Så er der selvfølgelig selve holdet den store fornyelse som Laporta tidligere har annonceret. Hvem skal væk og hvem har man i kikkerten? Her bliver der nok spurgt ind til navne som Wijnaldum, Depay, Agüero og Eric García.

Der er ogå den skrøbelige økonomi som følge af pandemien. Hvordan ser Laporta den og hvad får det af indvirkning på de planer den nye Barca-præsident har.

Der er derfor mange spændende ting at tale om og her på fcbarcelona.dk er vi selvfølgelig klar med nyt fra pressemødet, når det er afholdt.

.:FORSIDE:.