Bartomeu forklarede sig overfor spillerne

FCBARCELONA.DK - 19.02.20

© Getty Images

Polemikken omkring den påståede smædekampagne mod blandt andre spillere, fik i går præsident Bartomeu til at holde et møde med holdets fire anførere. Her gjorde han rede for sagen og afviste alle anklager.

Radiostationen Cadena SER's påstand om, at Barcas ledelse bevidst har kørt en smædekampagne mod en række personer, for at styrke sit eget image, har skabt uro i klubben. Det fik i går Josep Maria Bartomeu til at arrangere et møde med de fire anførere. Mødet fandt sted efter træningen tirsdag aften og her var Messi, Busquets, Piqué og Sergi Roberto til stede i deres egenskab af anførere.

Messi og Piqué har været blandt de personer der har set sig selv dårligt omtalt på de sociale medier, noget som Bartomeu kategorisk har afvist at stå bag.

På mødet i går forklarede Bartomeu situationen og forsikrede om, at ledelsen på ingen måde har bedt nogen om at køre en smædekampagne. Barca-præsidenten følte tydeligt behov for at få skabt ro i truppen, ikke mindst efter at Messi for nylig var på kant med sportschef Eric Abidal.

At Bartomeu tager dette skridt viser, at der er tale om en alvorlig sag, som det hurtigst muligt handler om at få lukket ned.

.:FORSIDE:.