fbpx
Annonce

Barcas priskrav på Mingueza besværliggør muligt salg

Anders Lang Jensen - 22.07.22

// Oscar Mingueza

Óscar Mingueza er én blandt flere navne i truppen, som Barca gerne ser forlade klubben denne sommer. En håndfuld europæiske klubber viser interesse, men Barcas priskrav på 5 millioner euro gør et muligt salg svært lige nu.

Den 23-årige forsvarsspiller modarbejder ikke klubbens ønske om at finde nye græsgange, men alligevel er en transfer ikke just en nem øvelse. Barca vil sælge Óscar Mingueza permanent for 5 millioner euro, men det er tilsyneladende svært for de interesserede klubber at imødekomme.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Mundo Deportivo er klubberne Celta Vigo, Genoa, Hoffenheim og AEK Athen på banen omkring Óscar Mingueza, men et salg er på nuværende tidspunkt ikke tæt på grundet Barcas prisskilt på catalaneren.

Barca håber uden tvivl på, at interessen fra de interesserede klubber vil føre til, at et permanent salg i millionklassen bliver en realitet. Mingueza er ikke Barca-spiller, når transfervinduet lukker, men spørgsmålet bliver om det lykkes med et salg, eller om en lejeaftale er den eneste udvej.

.:FORSIDE:.