Barcas kvinder udspillede Real Madrid med sejr på 5-2

FCBARCELONA.DK - 30.03.22

// Barça Femení

Foran et næsten fyldt og særdeles veloplagt Camp Nou var der onsdag aften klasseforskel i kvindernes El Clásico. Her vandt Barca med 5-2 og spillede sig sikkert videre i Champions League semifinalen.

De catalanske kvinder havde en komfortabel sejr på 1-3 med i bagagen fra den første kamp i Madrid og dermed skulle meget gå galt i aftenens returkamp på Camp Nou, hvor man man vidner til et imponerende fremmøde på lægterne. Hele 91.533 tilskuere var på plads på tribunerne, hvilket var ny verdensrekord for antal tilskuere til en kvindekamp.

Og det startede helt planmæssigt for Barça Femení, som allerede efter otte minutter bragte sig foran. Her var det Mapi León, der på hvad der lignede et forsøg på et indlæg overrumplede keeperen og sendte bolden i mål fra lang afstand til en tidlig catalansk føring.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art

Herefter kom der overraskende grus i maskineriet for Barca-kvinderne. Efter 16 minutter scorede madrilenerne på et straffespark dømt for hånd på bolden i feltet og i starten af anden halvleg var det Real Madrids Zornoza, som med et fantastisk langskud fra midten af banen sendte bolden i mål.

Bagud med 1-2 trykkede Barca dog på speederen, satte tempoet op og så var der klasseforskel. På små 20 minutter scorede catalanerne fire mål og bragte sig foran med 5-2. Målene blev sat ind af Aitana, Claudia Pina, Alexia og Graham Hansen.

I slutningen af kampen havde Barca-kvinderne flere store chancer, men det blev ikke til flere scoringer. Det hele endte dermed med en flot sejr på 5-2 og en samlet sejr over de to kampe på overlegne 8-3.

Barça Femení skal i semifinalen møde vinderen af torsdagens kvartfinale mellem Wolfsburg og Arsenal.