fbpx
Annonce

Barcas appel af Lewandowski-karantæne afvist

Simon Arun Vrábel - 05.12.22

// Robert Lewandowski

Den spanske ligas appelkommité har netop offentliggjort at man afviser Barcas appel vedrørende de tre spilledages karantæne til Robert Lewandowski, som han fik i den seneste ligakamp i kampen mod Osasuna.

Den spanske ligas appelkommité var ikke enige i den forklaring, som Barca havde givet i deres officielle appel omkring Robert Lewandowski og derfor fastholdes polakkens karantæne på tre spilledage.

Det var samme dag, som straffen til Robert Lewandowski blev offentliggjort, at klubben indgav en officiel appel omkring den tre dage lange karantæne, som polakken havde modtaget. I dag kom det endelige svar så og den spanske ligas appelkommité ikke var enige i den forklaring, som klubben havde givet dem. Derfor står de tre spilledages karantæne altså ved magt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lewandowski fik én spilledags karantæne for de to gule kort, som han fik skrabet til sig på blot 20 minutter i kampen imod Osasuna og efter at have modtaget det røde kort tog polakken sig til næsen, hvilket dommeren Gil Manzano betragtede som en mangel på respekt fra angriberens side. Den uheldige gestus gav yderligere to dages karantæne. Netop denne gestus og det første gule kort var dét, som Barca havde appelleret, men begge dele blev altså afvist uden yderligere forklaring.

Helt konkret betyder det, at Lewandowski må sidde over når Barca møder Espanyol hjemme den 31. december samt i udekampene den 8. januar imod Atlético Madrid og den 15. januar imod Real Betis. Imellem de to udekampe spilles der Super Cup og her møder man også Real Betis, hvor Lewandowski dog er tilgængelig for holdet.

.:FORSIDE:.