fbpx
Annonce

Avis: De Jong tilbydes samme vilkår som Ter Stegen

Simon Arun Vrábel - 20.08.23

// Frenkie de Jong

Efter at Ter Stegen og Barca angiveligt er nået til enighed om en kontraktforlængelse, forlyder det nu, at man ønsker at bruge samme opskrift til at forhandle en ny kontrakt og lønnedgang med Frenkie de Jong.

Kort efter at de catalanske medier meldte om enighed imellem Marc-André ter Stegen og Barca om en kontraktforlængelse med en betydelig lønnedgang, går rygterne på, at man ønsker at bruge den samme formel til at forhandle med Frenkie de Jong.

Artiklen fortsætter under annoncen


Allerede sidste år kunne de catalanske medier fortælle, at især Frenkie de Jong og Marc-André ter Stegen havde fået kontrakter fra den tidligere Barca-præsident, Josep Bartomeu, som var så økonomiske gunstige, at klubbens nuværende præsident Joan Laporta, overvejede at få rettens ord for, at lønningerne i kontrakterne var så langt ud over det normale, at de kunne ophæves.

Så drastiske metoder endte det dog ikke med at blive brug for, for i løbet af weekenden meddeler flere catalanske medier, at klubben nåede til enighed med Ter Stegen om en ny kontrakt som er tre år længere, og som også indebærer en betydelig lønnedgang. Avisen Marca fortæller, at lønnedgangen angiveligt er så stor, at klubben dermed har råd til at hente João Cancelo.

Nu fortæller de andre store catalanske medier, Sport og Mundo Deportivo, at man ønsker at forhandle med Frenkie de Jong på samme måde som man har gjort med Ter Stegen. Hollænderen får en betydelig forlængelse af sin kontrakt, imod at han går markant ned i løn, og efter at De Jong – ligesom Ter Stegen – er blevet en del af anførergruppen, tror og håber den sportslige ledelse på, at hollænderen er mere positiv overfor ideen end sidste gang den blev forelagt for ham.

Tingene har da også ændret sig markant siden da, for ikke nok med at De Jong er blevet en del af anførergruppen, så har Xavi også vist, at hans ideer kan bringe titler hjem til klubben samtidig med, at truppen er blevet forstærket med store navne som Lewandowski og Gündogan. Dertil er spillere som João Félix, João Cancelo og Bernardo Silva også rygtet til klubben, så fundamentet for fremtiden bliver konstant stærkere.

26-årige Frenkie de Jong ankom til Barca i 2019, og hans nuværende kontrakt løber frem til 2026, hvor han altså vil være 29 år gammel. Men en yderligere forlængelse vil han med stor sandsynlighed slutte sin karriere i blaugrana, og da han står til at skulle blive far for første gang i løbet af efteråret, kunne det være et godt tidspunkt for hollænderen at få endelig afklaring på sin fremtid.



 

.:FORSIDE:.