fbpx
Annonce

Barca vil indskrive Gavi og Balde hvis Memphis rejser

Simon Arun Vrábel - 14.01.23

// Alejandro Balde // Gavi // Memphis Depay

Imens at rygterne om at Memphis er tæt på at forlade Barca forsætter, begynder de catalanske medier at spekulerer i, hvad de frigivne lønkroner skal bruges til. En mulighed er, at man vil indskrive Gavi og Balde på førsteholdet.

De catalanske og spanske medier skriver forsat intenst om, at Memphis Depay er tæt på at forlade Camp Nou til fordel for Atlético Madrid, men hvor meldingerne tidligere er gået på at Aubameyang skulle hentes retur lyder det nu, at man i stedet vil indskrive Gavi og Balde på førsteholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har længe været almen kendt, at Memphis ikke har været i kridthuset hos Xavi. Den hollandske angriber var blev hentet til klubben under Ronald Koeman og selvom Memphis har en god attitude og flere gange har vist sig flot frem på det hollandske landshold, så indgår han ikke i Xavis planer. Den catalanske cheftræner har andre tanker om, hvordan han ønsker at spille og dem passer Memphis ikke ind i.

Derfor mener diverse medier i Spanien og Catalonien at vide, at Memphis er tæt på at skifte til Atlético Madrid og selvom hollænderen ikke ligger i toppen af lønhierarkiet, vil hans afsked frigøre vigtige lønkroner i det stramme budget. Tidligere har der været spekuleret i, at man vil hente Aubameyang tilbage til Camp Nou, men nu fortæller avisen Sport, at den sportslige ledelse overvejer at bruge pengene anderledes.

Det er nemlig ikke længe siden at Iñaki Peña officielt blev en del af førsteholdet og her overraskede det mange, at spillere som Gavi og Balde blev sat bag i køen. Avisen fortæller derfor, at man vil bruge lønkronerne fra Memphis på, at give de to unge talenter dét velfortjente skulderklap, som de i gennem flot og stabilt spil har fortjent, ved at indskrive dem på førsteholdet.

De to La Masia spillere har været en fast del i førsteholdet i denne sæson og for Gavis vedkommende er det anden sæson at han spiller under Xavi. Balde har i denne sæson taget alle med storm efter en række gode indhop i både ligaen og Champions League.



.:FORSIDE:.