fbpx
Annonce

Barca vil holde lav profil omkring Messi-comeback

Simon Arun Vrábel - 27.03.23

// Lionel Messi

Rygterne omkring et sensationelt comback af Messi hos Barca forsætter med ufortrøden styrke, men den seneste udtalelse fra Laporta bliver nok den sidste i nogen tid, da klubben vil holde lav profil og afvente argentineren.

Fremtiden for Lionel Messi er forsat uvis og derfor svirrer rygterne omkring et sensationelt comeback for den lille troldmand. Barca vil dog træde et skridt tilbage i den kommende tid og i stedet afvente udviklingen i forholdet mellem Messi og hans nuværende klub PSG.

Artiklen fortsætter under annoncen


I den seneste udtalelse fra Barcas præsident Joan Laporta lød det således:

’Messi er den bedste spiller i historien, og han har været den vigtigste spiller i Barcas historie. Jeg skal være meget forsigtig med hvad jeg siger. Messi er PSG-spiller, og jeg skal have respekt for det. Tilstanden i klubben da jeg blev præsident, var slet ikke god, og jeg var nødt til at træffe en beslutning, som jeg ikke var glad for. Messi ved, at Barcas døren er åbne for ham, og vi får at se. Jeg skal finde en måde til at forbedre det nuværende forhold mellem ham og Barca’.

Denne udtalelse er ikke til at tage fejl af, men det bliver samtidig den sidste i et godt stykke tid hvis man skal tro på meldingerne fra den catalanske avis Mundo Deportivo. Avisen fortæller nemlig, at Laporta og resten af den sportslige ledelse er blevet enige om, at afvente Messis beslutning.

Spørgsmålet er nemlig, om Messi forlænger med PSG eller tager imod nogle af de andre lukrative tilbud fra USA og Mellemøsten. Rygterne mener at vide, at Messi ønsker at forsætte i Europa og i så fald kommer det angiveligt til at stå imellem PSG eller Barca. Laportas udtalelse om Messi burde være helt tydelig, men et comeback for argentineren vil også betyde, at han skal indordne sig under en ny lønramme og acceptere en anden rolle på Xavis mandskab.

I sidste ende er det hele op til Messi og ledelsen mener ikke, at man bør lægge yderligere pres på argentineren. Samtidig er der enorm opbakning i truppen om at få Messi tilbage og såvel Sergi Roberto, Ronald Araujo og Jordi Alba har offentligt udtalt deres håb om en genforening.



.:FORSIDE:.