fbpx

Barca ventes snart at sælge Lenglet til spotpris

Anders Lang Jensen - 10.06.23

// Clement Lenglet

Clément Lenglet var i den netop overståede sæson udlejet til engelske Tottenham, og franskmanden har ingen fremtid i Barca. Et salg til Tottenham nærmer sig, men det bliver nok til en lavere pris end forventet.

Tottenham har været fint tilfredse med Clément Lenglet i sæsonens løb, og en permanent aftale ser ud til at være i alles interesse. Barcas forventede transfersum har hidtil været omkring 12 millioner euro, men et snarligt salg ventes i stedet blot at være halvdelen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er der positive snakke med Tottenham om en transfer, der vil lande på omkring 6 millioner euro. Det er altså et stort hug i den ellers forventede salgspris, men det betyder ikke, at det er en dårlig handel set med Barca-briller.

Clément Lenglets kontrakt med Barca frem til 2026 er nemlig rigtig dyr økonomisk med en årlig lønpakke, der løber helt op på 18 millioner euro. Ved et snarligt salg til Tottenham vil Barca endegyldigt slippe for hele lønudgiften, og det hjælper klubben markant på den økonomiske front, hvorfor en lav transfersum er acceptabel for klubben i dette tilfælde.

lenglet5

 

.:FORSIDE:.