fbpx
Annonce

Barca vil ikke tage beslutning om Umtiti endnu

Peter Vyff - 25.03.23

// Samuel Umtiti

Barca sendte før denne sæson Samuel Umtiti på udlån til Lecce, hvor han har leveret flere stærke præstationer. Italienerne ønsker derfor at beholde franskmanden permanent, hvilket Barca dog indtil nu har afvist at tage stilling til.

Samuel Umtiti forlod før denne sæson Camp Nou efter en lang og hård periode med flere skader og manglende spilletid. Catalanerne sendte derfor franskmanden til Lecce på en lejeaftale, hvor han lykkeligvis har fået kickstartet karrieren, uden at skulle bekymre sig over flere skader.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 29-årige Umtiti har udviklet sig til en fast starter for de italienske oprykkere, der i øjeblikket befinder sig på en 15. plads i Serie A. Lecce ønsker derfor helt naturligt at beholde franskmanden på en permanent kontrakt, hvilket sportsdirektøren Pantaleo Corvino også har været ude at bekræfte ved at sige, at man kun afventer Barcas godkendelse, således at forhandlingerne kan påbegyndes.

Catalanerne har dog ifølge avisen Mundo Deportivo ikke tænkt sig at træffe en beslutning lige foreløbig, og Umtiti skulle eftersigende være af samme opfattelse. Parterne er dog enige om, at forsvarsspilleren ikke har en fremtid på Camp Nou, da konkurrencen simpelthen er for stor i midterforsvaret.

Barca og Umtiti ønsker derfor at se tiden an lidt endnu for at se, hvad der ellers dukker op at potentielle bejlere til hans underskrift. Catalanerne ønsker utvivlsomt at indkassere det størst mulige beløb for franskmanden, samtidig med at den tidligere Lyon-spiller også har et håb om at skifte til en større klub end Lecce.

Så imens italienerne er lagt en smule på is, så handler det hovedsageligt for Umtiti at holde sig skadesfri, og blive ved med at levere en solid indsats i forsvaret. Alt tyder dog på at han er fortid hos Barca efter denne sæson, men hvor han ender og hvad prisen på ham bliver, det afgøres sandsynligvis først efter sæsonens afslutning.


 

.:FORSIDE:.