fbpx
Annonce

Barca tøver med Sergi Robertos mulige forlængelse

Peter Vyff - 14.01.23

// Sergi Roberto

Selvom Sergi Roberto har kontraktudløb efter denne sæson, så er han endnu ikke blevet præsenteret for en forlængelse. Ledelsen har angiveligt udskudt beslutningen om hans fremtid, da bekymringerne om hans skader er store.

Sergi Roberto er én ud af syv Barca-spillere, som står uden kontrakt efter denne sæson. Den 30-årige kaptajn stod i en lignende situation sidste år, hvor ledelsen først til sidst besluttede sig for at tilbyde ham en ét-årige forlængelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalaneren står dog angiveligt i en bedre position nu end sidste år, hvor han havde noget længere vej til spilletid. Den 30-årige Sergi Roberto har leveret flere fine præstationer i år, og derfor har trænerstaben, anført af Xavi, også ønsket at forlænge med den alsidige højre back.

Sergi Roberto har også selv ytret sit ønske om at blive på Camp Nou, hvor han har tilbragt hele sin karriere. Catalaneren skal dog ikke forvente at få tilbudt en kontraktforlægelse indenfor den nærmeste fremtid,

Det forlyder, at hvis Sergi Roberto ikke render ind i flere fysiske problemer, så har ledelsen stadig i sinde at tilbyde ham en kontraktforlængelse efter sæsonen. Klubben må sandsynligvis tage afsked med både Héctor Bellerín og den udlejede Sergiño Dest, hvilket vil efterlade Xavi med Sergi Roberto, som den eneste mulighed på højre back.



 

.:FORSIDE:.