fbpx
Annonce

Barca står godt i jagten på João Cancelo

Peter Vyff - 07.06.23

// Joao Cancelo

Barca er blevet meldt interesseret i João Cancelo, som ikke ser ud til at have en fremtid hos Manchester City. Catalanerne står tilsyneladende godt i forsøget på at hente portugiseren, som ikke ventes at ville fortsætte i Premier League.

Xavi har eftersigende bedt ledelsen om at hente en højre back, der kan træde direkte ind i startopstillingen. Cheftræneren skulle efter en samtale med Jules Koundé have føjet franskmandens ønske om, at spille mere inde i midterforsvaret i næste sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det efterlader Xavi med Sergi Roberto på højre back, hvilket bestemt ikke er en holdbar løsning i en sæson, hvor Champions League-trofæet er det helt store mål. Ledelsen er derfor blevet sat i forbindelse med Juan Foyth fra Villarreal, Benjamin Pavard fra Bayern München, og senest João Cancelo fra Manchester City.

Portugiseren har siden årsskiftet været udlejet til Bayern München efter en kontrovers med Pep Guardiola, som betyder at han ikke har en fremtid på Etihad Stadium. Tyskerne har angiveligt heller intet ønske om at beholde Cancelo, som derfor leder efter en ny arbejdsgiver til den kommende sæson.

Barca håber på at landsholdsbacken ender på Camp Nou, og ledelsen har dertil fået en nyhed, der gør skiftet endnu mere sandsynligt. Den 29-årige Cancelo har nemlig ifølge den tyske avis Abendzeitung intet ønske om at fortsætte i Premier League, selvom Arsenal ellers er blevet meldt kraftigt interesseret.

Catalanerne står dermed med i en god position for at hente forsvarsspilleren, som dog også er blevet rygtet til Real Madrid. Barca kan dog ikke starte forhandlinger med Cancelo før den økonomiske plan for næste sæson er blevet godkendt, hvilket betyder at det endnu er for tidligt at sige om skiftet bliver en realitet.



.:FORSIDE:.