fbpx
Annonce

Barca slutter sæsonen på trejdepladsen i La Liga

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.05.21

@ Getty Images
// barca // La Liga // Eibar

Med sejren over Eibar i går ligger det nu fast, at Barca ender på tredjepladsen i tabellen efter de 38 spillede kampe i denne sæson af La Liga. Catalanerne må se Atlético Madrid løbe med titlen foran Real Madrid.

Barca startede ellers denne sæson lovende ud med de to flotte sejre over Villarreal og Celta Vigo i de to første kampe i ligaen, men siden da røg catalanerne ind i en skuffende periode med flere pointab, som i sidste ende har været med til at koste mesterskabet.

De mange skuffende resultater fra efteråret betød, at Barca i februar kom hele 13 point efter Atlético Madrid i tabellen, som endte med at vinde mesterskabet lørdag. En dårlig periode for madrilenerne bragte dog catalanerne tilbage i kampen om ligatitlen.

Flere gange i løbet af 2021 havde Barca selv muligheden for at afgøre ligaen til deres fordel, som resultaterne efterhånden flaskede sig, men klubben greb i sidste ende ikke de muligheder de fik for at vinde den spanske liga i år.

Det betyder altså, at Barca må nøjes med en skuffende tredjeplads i denne sæson. Tredjepladsen giver kvalifikation til Champions League-gruppespillet i næste sæson og bronzemedaljer.

Se den endelige stilling i La Liga her.

.:FORSIDE:.