fbpx
Annonce

Barca skal tilbage på sporet med en sejr over Cádiz

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.02.21

© Getty Images
// Cadiz

I eftermiddag handler det igen om La Liga for Barca efter det skuffende resultat mod Paris Saint-Germain. Her gælder det en hjemmekamp mod danskerklubben Cádiz, som overraskende besejrede Barca tidligere på sæsonen.

Tilbage i december sidste år blev Barca besejret med 2-1 i sæsonens første opgør mod oprykkerne fra Cádiz. I aften kommer andalusierne fra havnebyen så til Camp Nou efter næsten 15 års fravær, for at spille den anden kamp i sæsonen mellem de to klubber.

Når kampen fløjtes i gang i aften gælder det for Barca altså ikke kun om at revanchere sæsonens tidligere nederlag til Cadíz. Det handler også om, at komme tilbage på sporet med en sejr efter fadæsen mod PSG i tirsdags. Meget tyder da også på en sejr til Barca, hvis man kigger på tabellen, hvor catalanerne inden kampen mod Cádiz ligger nummer tre, mens oprykkerne er tre point fra nedrykningsstregen.

Barca skal dog alligevel have en vis respekt for Cádiz, der kommer til Camp Nou som et godt udebanehold. De har således hentet fire sejre på udebane i denne sæsons La Liga, hvilket må siges at være stærkt for en oprykker. Barca er dog stærke på hjemmebane, så de burde kunne tage sejren.

Fire Barca-spillere sidder fortsat ude med skader til dagens kamp. Her er tale om Araújo, Sergi Roberto, Coutinho og Fati. For Cádiz' vedkommende ser de ud til at have Carlos Akapo og Augusto Fernándes ude af kampen med skader, mens de må undvære forsvarsspilleren Cala på grund af for mange gule kort.

Cádiz ledes af den 55-årige spanske træner Álvaro Cervera, som har været træner i klubben siden 2016. Han råder ikke over en trup med de mest stjernespækkede navne, men han har alligevel veteranen Álvaro Negredo på 35 år i sin trup. Tilmed spiller den danske landsholdsspiller Jens Jønsson også for Cádiz, som har været en stor profil for andalusierne i denne sæson. Den danske midtbanespiller var også med i det omvendte opgør tidligere på sæsonen.

Kampen vmod Cádiz spilles allerede i dag klokken 14.00 og vises desværre ikke i tv.

.:FORSIDE:.