fbpx

Barca skal acceptere økonomisk tab på Sergiño Dest

Anders Lang Jensen - 19.01.23

// Sergiño Dest

Barca sendte i sommer højrebacken Sergiño Dest af sted til AC Milan på en lejeaftale for denne sæson. Amerikaneren kan købes for 20 millioner euro, men italienerne er ikke villige til at betale den pris for Barca-spilleren.

Da Barca udlejede Sergiño Dest til AC Milan inden sæsonen, var det forhåbningen, at højrebacken ville levere så overbevisende, at italienerne ville udløse den aftalte købsoption på 20 millioner euro. Sergiño Dest har dog ikke formået at spille sig ind som fast mand for Milan-klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Davide Calabria løber med det meste spilletid på højrebacken, og Sergiño Dest kommer som oftest ind fra bænken i slutfasen af AC Milans kampe. Derfor kan Barca ikke se frem til et salg på 20 millioner euro til sommer - for den pris vil italienerne ikke imødekomme. Det melder mediet Calciomercato.

Det betyder dog ikke, at AC Milan ikke vil beholde Sergiño Dest på permanent basis. Prisen skal bare forhandles ned, før et potentielt salg kan blive en realitet. Prisen bliver uanset hvad lavere end 20 millioner euro, og det giver en dårlig økonomisk case set med Barca-briller.

Barca købte Sergiño Dest i Ajax i 2020, lød beløbet på 21 millioner euro. Den pris håbede Barca på at hente hjem i forbindelse med købsoptionen med AC Milan, men det ligner altså i stedet, at klubben må acceptere et økonomisk tab efter højrebackens mindre gode udvikling det sidste års tid.

dest17

.:FORSIDE:.