fbpx
Annonce

Barca overvejer at lade Umtiti rejse gratis til OGC Nice

Simon Arun Vrábel - 02.06.22

// Samuel Umtiti

Barca forsøger at komme af med Samuel Umtiti fr at få luft i lønbudgettet. Nice er angiveligt interesseret i forsvarsspilleren hvis han kan ophæve sin kontrakt med catalanerne og dermed rejse gratis til Frankrig.

Igennem flere sæsoner har Barca forsøgt at komme af med franske Samuel Umtiti som er gledet helt ud af truppen i de senere år. Franskmanden kom til Barca som verdensmester og blandt andet derfor fik han en høj som i dag presser den i forvejen stramme økonomi. Nu står Nice fra Ligue 1 ifølge franske Le Quotidien du Sport klar hvis Umtiti kan få ophævet sin kontrakt med catalanerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nice har informeret Umtiti om deres interesse hvis altså han kan komme til Frankrig uden at der skal betales en overgangssum imellem de to klubber. Den franske klub er bekendt med de mange skader som den efterhånden 28-årige franskmand har døjet med, og det er da også et faktum at det kun er blevet til én kamp i hele 2021/2022 sæsonen. Hvis det lykkedes for Umtiti at overbevise Barca om at ophæve sin kontrakt venter der ham i Nice en ny kontrakt som bygger på både fast og variabel løn.

Det vil være et positivt stort hul i lønbudgettet som franskmanden efterlader, og af den årsag må man antage, at catalanerne ikke vil være afvisende overfor Umtiti hvis han skulle bede om at få sin kontrakt ophævet.

Ideelt set vil Barca helst sælge deres dyre franskmand men med hans skadeshistorik en mente vil det være i alles interesse at frigive hans lønkroner hurtig, frem for at vente på et salg.

.:FORSIDE:.