fbpx

Barca og NFL i forhandlinger om muligt samarbejde

Peter Vyff - 23.12.22

 

Ledelsen i Barca har de sidste par år haft fokus på at finde områder, hvorpå omsætningen kan maksimeres. Catalanerne forhandler derfor i øjeblikket med den amerikanske fodboldliga NFL om afholdelse af fremtidige kampe på Camp Nou.

Barca har allerede formået at kommercialisere deres stadion en del, hvilket betyder, at der i dag afholdes bryllupper og andre begivenheder på Camp Nou. Catalanerne har nu ifølge den catalanske radiostation RAC1 tænkt sig at åbne stadionet yderligere, og hvis ledelsens forhandlinger med NFL lykkedes, så kan der i fremtiden blive spillet amerikansk fodbold i Catalonien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne kan dermed se frem til en stor indtægtsforøgelse, og parterne skulle angiveligt allerede være nået langt i forhandlingerne. Parterne skulle eftersigende have et godt forhold til hinanden, og Barca har da også tidligere accepteret at sælge NFL-merchandise i tre af deres forretninger.

Udsigten til at spille amerikansk fodbold på Camp Nou er dog lang endnu, da stadionet på nuværende tidspunkt er under renovation, og først forventes færdigt i efteråret 2024. I hele næste sæson spiller Barca som bekendt deres kampe på Montjuïc, mens renoveringen af Camp Camp er på sit højeste.

// Camp Nou // NFL
.:FORSIDE:.