fbpx
Annonce

Barca og Cupra forlænger samarbejdet med 5 år

Peter Vyff - 02.03.24

 


Barcas ledelse arbejder hårdt på at forbedre klubbens økonomi og forleden kunne præsident Joan Laporta med store glæde i går annoncere, at man har forlænget sponsoraftalen med bilfirmaet Cupra i yderligere fem år.

Selvom ledelsen har stort fokus på at forstærke førsteholdstruppen til næste sæson, er det altoverskyggende knudepunkt for Barca at få løst de økonomiske problemer. Catalanerne er derfor nødt til hele tiden at tage hensyn til de overordnede budgetter, da kravene for Financial Fair Play endnu ikke overholdes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen forsøger derfor hele tiden at finde på måder, hvor udgifterne kan sænkes, og hvor indtægterne kan stige. Det er helt essentielt lige nu, da Barca angiveligt mangler 30 mio. euro for ikke at nede med et underskud for sæsonen, som i sidste ende vil gøre arbejdsbetingelserne til sommer ekstremt besværlige.

Joan Laporta kunne derfor i går stolt præsentere en forlænget samarbejdsaftale med Cupra, der i forvejen er Barcas bilsponsor. Parterne har nu forlænget sponsoratet med yderligere fem år, og aftalen kommer til at indbringe mere end 40 mio. euro.

Cupra kommer til at sponsorere Barcas herre- og damehold i fodbold, samt basketball-, håndhold-, futsal- og hockeyafdelingen. Bilproducenten bliver med samarbejdet også klubbens partner på globalt niveau, ligesom de også stor synlighed i forbindelse med renoveringen af Spotify Camp Nou og hele Espai Barca-projektet.

cupra1F

 

// cupra
.:FORSIDE:.