fbpx
Annonce

Barca nærmer sig toppen i den spanske liga

FCBARCELONA.DK - 29.11.21

// La Liga

instabar


Barca sikrede sig lørdag sæsonens første udebanesejr i ligaen, da man slog Villarreal med 1-3. Catalanernes sejr og de resterende resultater fra weekenden betyder, at Barca nu nærmer sig top 4 i ligatabellen.

Det har som bekendt været en forfærdelig start på sæsonen for Barca, som har rodet rundt nede midt i tabellen i den spanske liga. Med ansættelsen af Xavi som træner er der dog igen kommet tro på tingene i Barcelona, hvor man senest i lørdags fik sæsonens første udesejr, da man slog Villarreal.

Med sejren kravler Barca op på en 7. plads i La Liga med 23 point efter 14 kampe. Catalanerne nærmer sig dermed top 4, hvor man nu kun har fem point op til Sevilla på 4. pladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tre af holdene foran Barca i tabellen smed nemlig point i weekenden. Rayo spillede 1-1 ude mod Valencia, Real Sociedad tabte med 1-0 ude mod Espanyol, mens Sevilla tabte med 2-1 ude mod Real Madrid.

Sevilla på 4. pladsen med 28 point har lige som Barca spillet 14 kampe. Real Sociedad befinder sig på 3. pladsen med 29 point, men de har spillet 15 kampe. Atlético Madrid er på 2. pladsen med 29 point efter 14 kampe, mens Real Madrid har 33 point efter 14 kampe.

Der er altså ikke tale om mange runder, hvor resultaterne skal flaske sig for Barca før man er med helt fremme i stillingen. Dog må man på Camp Nou erkende, at afstanden på 10 point op til Real Madrid er markant, men dog slet ikke afgørende på nuværende tidspunkt af sæsonen.

Se stillingen er La Liga her.

.:FORSIDE:.