fbpx

Barca mangler en spiller til det centrale forsvar

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.01.20

© Getty Images
// Ronald Araujo

Onsdag aften blev Jean-Clair Todibo udlejet til tyske Schalke 04, hvilket efterlader catalanerne tyndt besat i det centrale forsvar med kun tre spillere: Piqué, Lenglet og Umtiti. Dermed må Barca på markedet eller hente hjælp hos Barca B.

Efter udlejningen af Todibo til Schalke har den nye Barca-træner, Quique Setién, nu kun Piqué, Lenglet og Umtiti til rådighed i det centrale forsvar, hvilket ikke er nok til resten af sæsonen, da skader og karantæner kan komme i vejen for catalanerne.

Barca kan gå ud på transfermarkedet her i januar, hvor der stadig resterer ca. to uger, og hente en ny spiller til klubben. De kan også kigge mod B-holdet for at hente forstærkning.

Det første scenarie virker ikke sandsynligt, men alligevel har der været løse rygter om spillere som Andreas Christensen og Alessio Romagnoli, men Frank Lampard har afvist at slippe danskeren her i starten af året, mens italieneren er en vigtig brik i genopbygningen af AC Milan.

Dermed er det mest sandsynligt, at Barca henter hjælp hos reserveholdet, hvor Ronald Araujo virker som et godt bud på en spiller, der snart kan blive rykket op i førsteholdstruppen. Uruguayaneren er en stor profil hos Barcas næstbedste mandskab, han træner jævnligt med førsteholdet og har allerede spillet for dem i denne sæson.

.:FORSIDE:.