fbpx
Annonce

Barca kræver at Dembélé siger hvad han vil

FCBARCELONA.DK - 16.07.21

// Ousmane Dembélé


Ousmane Dembélé sidder ude med en skade til november og med en kontrakt der udløber om et år, er hans fremtid uvis. Nu kræver Barca at franskmanden forlænger og gør han ikke det, må han imødese en tur på bænken.

Avisen Mundo Deportivo fortæller i dag, at Barca har planer om at mødes med Dembélés repræsentanter i næste uge. Her vil Barca indlede drøftelser om en forlængelse af angriberens kontrakt, der udløber den 30. juni 2022, altså efter den kommende sæson.

Barcas mål er at forlænge, men frygten er, at ønsket ikke er gengældt. Det kan være Dembélés plan at forlade Barca på fri transfer om et år og det vil ikke skabe glæde i Barca, at skulle slippe den 24-årig spiller gratis.

Derfor vil Barca kræve at Dembélé giver et klart svar på, hvad hans planer er. Er han klar til at forlænge, eller er det hans plan at rejse?

I tilfælde af, at Dembélé ikke vil forlænge, vil beskeden angiveligt blive, at han ryger ud på bænken, da klubben kun er interesseret i spillere, der engageret hjælper holdet og sætter klubbens interesser over sine egne økonomiske interesser.

Havde Dembélé ikke været skadet, kunne Barca have forsøgt at sælge ham denne sommer, hvis han ikke vil forlænge, men med den langvarige skade, er det ikke længere en mulighed.

.:FORSIDE:.