fbpx
Annonce

Barca har afsat stort beløb til en midtbanespiller

Peter Vyff - 03.02.24

Januars transfervindue er overstået uden den store aktivitet hos Barca, men sådan bliver det ikke til sommer. Catalanerne har angiveligt afsat hele 40 mio. euro i budgettet, som skal bruges på en defensiv midtbanespiller.

Der bliver nok at se til frem mod sommer, hvor der både skal findes en ny træner, men også en række spillere, der kan forstærke førsteholdstruppen. Sportsdirektør Deco får et stort ansvar i den henseende, da det fortsat er uvist, hvornår der bliver sat navn på Xavis afløser.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ledelsen har dog en klar idé om, hvilke områder, der skal styrkes på holdet, og den absolutte topprioritet skulle være at hente en midtbanespiller fra øverste hylde. Catalanerne har i denne sæson lidt under fraværet af et defensivt anker, da Oriol Romeu ikke tilnærmelsesvis har kunne udfylde hullet efter Sergio Busquets.

Deco er dog fortsat nødt til at forholde sig til den dårlige økonomi, og de begrænsninger som det medfører på transfermarkedet. Ledelsen har dog ifølge avisen Sport allokeret hele 40 mio. euro til en midtbaneforstækning, som dog skal underskrive en langtidskontrakt for, at indvirkningen på Financial Fair Play ikke bliver for uoverskuelig.

Spillere som Joshua Kimmich, Amadou Onana og Bruno Guimarães er blevet sat i forbindelse med Barca, selvom det endnu er for tidligt at sige om prisen kan lande på ledelsens budget. De nævnte spillere forventes dog at koste mindst 50 mio. euro, og det bliver derfor spændende at se, hvilken forstærkning Deco ender op med.



.:FORSIDE:.