fbpx

Barca satte La Liga rekord imod Osasuna

Peter Vyff - 14.03.22

ps5 art


Riqui Puig scorede kampens sidste mål i søndagens sejr over Osasuna, og det var ikke blot hans første mål i sæsonen, det var også en rekord i La Liga. Hans scoring betød, at Barca i denne sæson har 22 forskellige målscorere, hvilket er det højeste nogensinde.

Barca har indtil videre denne sæson scoret 65 mål på tværs af alle konkurrencer, og det har fordelt sig således: Memphis (10), Aubameyang og Luuk de Jong (6), Ansu Fati og Ferran Torres (5), Frenkie de Jong (4), Piqué og Araujo (3), Sergi Roberto, Braithwaite, Pedri, Gavi, Nico, Jutglá, Coutinho, Dembélé og Jordi Alba (2), Dani Alves, Busquets, Ez Abde, Agüero og Riqui Puig (1).

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er flere forskellige målscorere end nogen andre klubber i de fem største ligaer i Europa har kunnet præstere. De tætteste forfølgere er Inter Milan (20), Atalanta, Chelsea, Real Betis og Stuttgart (19).

De 22 målscorere betyder, at Barca har sat en ny rekord i La Liga i det 21. århundrede, og har slået Real Madrid af pinden. Ærkerivalerne havde 21 forskellige målscorere i sæsonen 2019-20. Det bliver spændende at følge Barca resten af sæsonen, hvor rekorden sagtens kan blive udbygget.

 

// La Liga
.:FORSIDE:.