fbpx
Annonce

Barca har nu 4 point ned til Sevilla på 3. pladsen

FCBARCELONA.DK - 08.05.22

// La Liga

Efter at Barca i går aftes definitivt sikrede sig en plads i ligaens top 4, er sigtekornet nu rettet ind på at slutte på 2. pladsen. Det mål kom tættere på her til aften, da Sevilla måtte nøjes med det ene point mod Villarreal.

En andenplads vil betyde deltagelse i næste sæsons spanske Supercopa, hvor der både er prestige og penge på spil. Derfor vil det betyde meget for Barca, at kunne nappe en andenplads i tabellen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca kæmper med især Sevilla og at slutte toer og inden denne weekend skilte kun to point de to mandskaber. Efter Barcas sejr over Betis i går var det blot at vente på, hvordan det ville gå Sevilla i deres svære udekamp mod Villarreal.

Her sluttede det 1-1, efter at Villarral havde bragt sig foran så sent som i det 86. minut, men det lykkedes for Sevilla at udligne dybt inde i overtiden. Dermed smed andalusierne to point i det indbyrdes opgør med Barca.

Barca har nu fire point ned til Sevilla, her hvor der resterer tre runder af La Liga. Dermed står catalanerne med rigtig gode muligheder for at slutte toer.

Atlético Madrid kan også stadig nå at tage andenpladsen, men det vil kræve at de besejrer Real Madrid i aften i lokalopgøret på Wanda Metropolitano. Gør de det, vil de være fem point efter Barca.

.:FORSIDE:.