fbpx
Annonce

Barca har åbnet for forhandlinger med Dembélé

Peter Vyff - 07.06.23

// Ousmane Dembélé

Dembélés kontrakt udløber i 2024 og Barcas ønsker er angiveligt at forlænge hans aftale yderligere. Catalanerne har derfor åbnet forhandlingerne med franskmanden, som får tilbudt yderligere to års forlængelse.

Cheftræner Xavi har siden hans ankomst formået, at få den bedste version frem i Ousmane Dembélé. Landsholdsfløjen har været én af de mest farlige spillere på Barcas hold i denne sæson, selvom han har sat ude med en skade i det meste af foråret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ikke destro mindre har franskmanden budt ind med hele syv assists i 25 kampe i La Liga, samtidig med at han også har leveret fem scoringer undervejs. Det er derfor ikke underligt, at ledelsen ifølge avisen Mundo Deportivo ønsker at forlænge hans kontrakt, selvom den først har udløb efter næste sæson.

Den ønskede forlængelse skyldes også franskmandens frikøbsklausul, der netop er blevet halveret til 50 mio. euro. Ledelsen har derfor ikke tænkt sig at risikere noget med Dembélé, der eftersigende skulle være et varmt transferemne hos Paris Saint-Germain.

Catalanerne har angiveligt tænkt sig at tilbyde en toårig forlængelse af den nuværende kontrakt, hvilket betyder at aftalen først vil udløbe i 2026. Ledelsen forventer ifølge Mundo Deportivo ikke de store problemer i forbindelse med forhandlingerne, da landsholdsspilleren selv har ytret sit ønske om at fortsætte på Camp Nou.

Den 26-årige Dembélé har bestemt også haft sin bedste periode under Xavi, og han ønsker angiveligt at blive endnu bedre, og udvikle sig yderligere til næste sæson.



.:FORSIDE:.