fbpx

Barca håber på skadesmirakler før næste El Clásico

Anders Lang Jensen - 29.03.23

// El Clásico

Næste onsdag venter den vigtige returkamp i Copa del Rey-semifinalen mod Real Madrid, hvor Barca vandt første opgør med 1-0. Truppen er hårdt ramt af skader, og i Barca håber man på, at få flere tilbage inden El Clásico.

Formår Barca at gå videre til Copa del Rey-finalen, er man store favoritter til at vinde trofæet, da den anden semifinale udgøres af Osasuna og Athletic Club Bilbao. El Clásico-returkampen spilles onsdag om en uge, og her håber Barca på mirakler på skadesfronten.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pedri og Andreas Christensen er begge to med sikkerhed ude til det vigtige opgør på Camp Nou, melder avisen Mundo Deportivo. Ousmane Dembélé er tvivlsom og ventes ikke at blive klar. Frenkie de Jong blev skadet inden landskampspausen, men hollænderen er i spil, uden at være sikker.

Midtbaneprofilen kæmper en kamp mod tiden for at blive klar til returopgøret mod Real Madrid, og den kommende uge vil afgøre, om De Jong kommer sig efter sin mindre muskelskade. Ifølge Mundo Deportivo krydser trænerstaben fingre for et mindre mirakel i hollænderens restitution.

Ronald Araújo meldte ligeledes afbud til landskampspausen for Uruguay med lyskeproblemer, men sydamerikaneren ventes at være klar til Copa del Rey-semifinalen mod Real Madrid. Netop det er særdeles godt nyt, da Araújo har en vigtig rolle i kampene mod Real Madrid specielt overfor Vinícius Júnior.

araujo57

.:FORSIDE:.